Wie ben ik

Behandeling zo kort als mogelijk, zo lang als nodig

Peter Kruithof psycholoog utrechtIn mijn werk als GZ-psycholoog met Eerstelijns kwalificatie ben ik vriendelijk, scherp analyserend en pragmatisch.

In 1987 heb ik mij zelfstandig gevestigd als Eerstelijnspsychologen Praktijk Kruithof.

In de loop van de jaren heb ik veel geleerd van mijn cliënten.

Ik volg ook nascholingen en cursussen. Zowel theoretisch als praktisch heb ik een breed scala aan therapeutische mogelijkheden te bieden. Ik ben vertrouwd met onder andere cognitieve gedragstherapie, Rogeriaanse therapie, analytic lines, gebruik van hypnose en oplossingsgerichte therapie. Generalisme is mijn specialisme - daarom ben ik eerstelijnspsycholoog werkzaam in de Generalistische Basis-GGZ. Zoals een huisarts iemand is waar je in eerste instantie naar toe gaat met medische vragen, zo is de eerstelijnspsycholoog dat voor psychische vragen.

Naast mijn werk binnen Eerstelijnspsychologen Praktijk Kruithof in de Generalistische Basis-GGZ ben ik sinds 1994 als docent-psycholoog verbonden aan de Huisartsopleiding van de Universiteit Utrecht.

Ik ben lid van het NIP, het Nederlands Instituut van Psychologen en van de LVVP, de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten.

  • BIG 69051083625
  • K v K 30260619
  • pers. AGB 94000287
  • prakt. AGB 94000221
  • LVVP 3541